Home Verzorging Gastenboek Links
 

Voor Guido Custom is tatoeëren meer dan een hobby. Het is een professionele bezigheid waarbij zeker kwaliteit, en niet kwantiteit, centraal staat. ,,Ik zie te vaak mislukte tattoo’s die hersteld moeten worden. Tatoeëren is een vak en een kunst waar je voortdurend moet aan werken. Ervaring speelt een heel grote rol. Tatoeëren is geen bandwerk. Je moet altijd beter willen doen. Elke tattoo is een nieuwe uitdaging’’, zo klinkt de visie van Guido C.

Voor Guido C. komt hygiëne op de eerste plaats. Er wordt enkel gewerkt met steriele werktuigen, naalden en machines en met plastic handschoenen aan. Helemaal volgens de regels van de Belgische Bond van Tatoeëerders.

Guido’s opleiding als metaalbewerker komt nu nog in zijn Tattoo Art Studio goed van pas. Hij maakt heel wat tattoomachines, onderdelen en naalden zelf en ontwierp reeds verschillende toestellen om het tatoeëren te verbeteren.

Een ander handelsmerk van Guido is de centrale plaats van de klant. De klant kiest zelf welke tekening hij wil maar kan wel advies krijgen. Alle ontwerpen worden vooraf besproken.

Het tatoeëren zelf gebeurt enkel op afspraak. Alle mogelijke tekeningen en stijlen kunnen, ook tribals en Keltisch werk.

Guido’s persoonlijke voorkeur gaat zelf uit naar de Japanse stijl omwille van de betekenis die er achter steekt en het fijne schaduwwerk die je in de tattoo als in een kunstwerk kunt leggen.

,,En je kan er je fantasie in kwijt’’, aldus Guido Custom ...

Openingsuren (vrije ingang tijdens openingsuren, tattoo's enkel op afspraak)
Dinsdag tot en met vrijdag van 16:30 tot 21:00
Zaterdag van 10:00 tot 18:00
Gesloten op maandag en zon- en feestdagen

Adres
Ninoofsesteenweg 396 - 1500 Halle (Belgium)
Telefoon en fax : +32 (0)2 356.62.21
Email : info@tattooguido.be

Registratie door Volksgezondheid en Veiligheid onder het nummer 161 en toegekend door de Federale Regering

Copyright © 2006-2007 Guido Custom. Alle rechten voorbehouden. Website aangemaakt en onderhouden door Web~IT Support and Consulting bvba.