Home Verzorging Gastenboek Links
 

Guido C. woont en werkt in Halle in zijn Tattoo Art Studio aan de Ninoofsesteenweg 396.

Sinds 1983 laat tatoeëren hem niet meer los. Een toevallige ontmoeting met Tattoo Jackson leidde tot deze passie. Jackson kreeg op een zondag in Halle motorpech. Er was een imbussleutel nodig om de motor te herstellen. Maar nergens was er in de buurt zo’n klein werktuig te vinden.Tot een voorbijganger hem een metaalbewerker aanwees die even verderop woonde. Die metaalbewerker was Guido. ,,Ik was altijd al gefascineerd door tattoos en tekenen was van kindsbeen af mijn grootste hobby’’, aldus Guido Custom. ,,Toen ik bij Tattoo Jackson binnen stapte, ging er plots een nieuwe wereld voor me open. Ik was toen 21.Na amper drie maanden had ik mijn eerste tattoo. We werden vrienden en ik ging bij hem in de leer. Hij heeft me alle kneepjes van het vak geleerd.
Ondertussen is Tattoo Jackson al lang gestopt. Ik heb mijn eigen zaak in Halle uitgebouwd.’’

In Guido’s Tattoo Shop staat een indrukwekkende collectie bekers en andere trofeeën. De eerste die hij won was in 1996 op de conventie van Charlerloi. Ondertussen prijken er meer dan 70, vaak het resultaat van internationale wedstrijden waar Guido regelmatig aan deelneemt.
Meestal wordt hij voor internationale conventies uitgenodigd.
,,Het geeft aan dat mensen die iets kennen van tattoo’s je werk appreciëren en bovendien kan je door te kijken naar andere professionele tatoeëerders altijd wel iets leren.’’

Guido C. is bestuurslid van de Belgische Bond van Tatoeëerders.

Naast tattoo’s kan je in zijn Tattoo Art Studio ook terecht voor piercings.

Openingsuren (vrije ingang tijdens openingsuren, tattoo's enkel op afspraak)
Dinsdag tot en met vrijdag van 16:30 tot 21:00
Zaterdag van 10:00 tot 18:00
Gesloten op maandag en zon- en feestdagen

Adres
Ninoofsesteenweg 396 - 1500 Halle (Belgium)
Telefoon en fax : +32 (0)2 356.62.21
Email : info@tattooguido.be

Registratie door Volksgezondheid en Veiligheid onder het nummer 161 en toegekend door de Federale Regering

Copyright © 2006-2007 Guido Custom. Alle rechten voorbehouden. Website aangemaakt en onderhouden door Web~IT Support and Consulting bvba.